Foto: F64
Sagaidot Latvijas apaļo jubileju, pilsētas un pagasti jau ietērpti svētku rotā, bet 18. novembrī svētku pasākumi dažādās Latvijas vietās solās būt sevišķi krāšņi. Aicinām "Delfi" lasītājus iemūžināt un dalīties ar simtgades svinību sajūtu, sūtot foto un video reportāžas.

Nofotografē vai nofilmē apmeklētos pasākumus, piedzīvotos salūtus un redzētos īpašos simtgades dekorus un sūti "Delfi Aculieciniekam", vai nu izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī uz aculiecinieks@delfi.lv.

Svinību iemūžināšanu vari sākt jau šodien, apmeklējot festivālu "Staro Rīga". Plašāk par festivālu šeit.

Labāko reportāžu autori cīnās par iespēju saņemt "Delfi Aculiecinieks" balvu – "Galactico" dāvanu karti 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!