Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāls "Delfi" regulāri saņem sūdzības un fotogrāfijas no lasītājiem, kuri fiksējuši parkošanās "meistarus" Rīgā un citviet Latvijā. Arī Dainis iemūžinājis pāris savā ikdienā sastaptos nevietā novietotos spēkratus.

"Vairāki nekaunīgi autovadītāji novietojuši automašīnas stāvēšanai zālājā Raņķa dambī, pretī bērnudārzam. "BMW" vadītājs ignorē ceļazīmi "Stāvēt aizliegts" Vecrīgā, savukārt "Mercedes" markas auto novietots ilgstoši stāvēšanai Slokas ielā, kaut gan atļauts stāvēt tikai tad, ja uz priekšējā paneļa novietota laika norāde par stāvēšanas ilgumu," fotogrāfijas paraksta pārkāpumu fiksētājs Dainis.

"Bieži vien nekaunīgākie vadītāji savus auto novieto zaļajās zonās. Tā, piemēram, "Subaru" ar piekabi novietojis Daugavgrīvas ielā, "Audi" ar Lielbritānijas numuriem novietots zaļajā zonā Raņķa dambī. Rodas iespaids, ka dažam labam vienkārši ir nospļauties. Auto tiek novietoti, kur pagadās," sašutis portālam "Delfi" raksta Dainis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!