Foto: Shutterstock
Trešdien, 31. oktobrī, visā pasaulē atzīmēs Helovīnu, kad, kā ierasts, ļaudis ģērbsies baisos tērpos, grebs ķirbīšus un, iespējams, dalīsies spoku stāstos. "Delfi Aculiecinieks" aicina iesūtīt reportāžas ar Helovīna svinēšanu, ērmīgajiem tērpiem, izgrebtajiem ķirbīšiem, kā arī tematiskiem dekoriem, ēdiena receptēm un pat pašsacerētiem spoku stāstiem.

Gaidīsim arī stāstus, kuros pastāsti par savu ērmīgāko atgadījumu Visu svēto dienas vakarā. Tāpat, iespējams, vēlies dalīties ar paštaisīta ķirbju pīrāga recepti vai, piemēram, iesūtīt pamācību, kā izveidot ērmīgu Helovīna dienas grimu.

Sūti foto vai video un nelielu aprakstu, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu, vai arī sūtot uz epastu aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Helovīns".

Visas "Delfi Aculieciniekam" iesūtītās reportāžas pretendē uz mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!