Pēdējā brīdī izvairījās no sadursmes – šādi var raksturot "Delfi" aculiecinieka Helmuta piedzīvoto un iemūžināto situāciju uz Tallinas šosejas pie Skultes 23. oktobra vakarā. Autovadītājs ir pārliecināts, ka konkrētais ceļa posms ir uzskatāms par "melno punktu".

"Pirms gada šajā līkumā satriecos ar busu, kas gluži tāpat kā šoreiz pretim braucošais auto, iebrauca manā joslā. Toreiz, spriežot pēc malā saslaucītajām lauskām, avārijas tur notiek regulāri. Tipisks "melnais punkts", par kuru attiecīgās iestādes nebrīdina un nerīkojas," pauž aculiecinieks.

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) izstrādātā interaktīvā karte, kurā apkopo un vizualizē Latvijā notikušos ceļu satiksmes negadījumus (www.ltab.lv/map) liecina, ka laikposmā no 2011. gada 1. janvāra līdz šī gada 24. oktobrim Helmuta minētajā posmā, uz A1 šosejas pie Skultes, reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi. Avārijas notikušas pa vienai 2016., 2017. un 2018. gadā un par tiem visiem noformēts saskaņotais paziņojums.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!