Trešdienas, 10. oktobra, vakarpusē aculiecinieks Rīgā novēroja, ka steidzīgs "Mazda" markas automobiļa vadītājs uz ceļa neatļautu manevru, šķērsojot dubulto nepārtraukto līniju un iebraucot pretējā braukšanas joslā. Pāris sekundes pirms pārkāpuma veikšanas "Mazdai" līdzās brauca policisti, tomēr nogriezās un noteikumu pārkāpēju nepiefiksēja.

"Steidzīgais vadītājs izpildīja bezjēdzīgu un bīstamu manevru, iebraucot pretējā braukšanas joslā pāri dubultajai nepārtrauktajai līnijai," raksta aculiecinieks. "Smieklīgi, bet neko daudz no tā viņš neieguva, jo tāpat dabūja apstāties pie sarkanās gaismas. Žēl tikai, ka to nemanīja policisti, kuri nogriezās blakus teritorijā īsi pirms šī manevra veikšanas," viņš papildina.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!