Pastaigājas šosejas vidū, tumsā, šokēts par sirmgalves rīcību ir "Delfi" lasītājs Daniels, kurš dalījies ar videoierakstu no notikuma vietas – Jūrmalas šosejas Babītē.

Nepatīkamais atgadījums noticis naktī no 6. uz 7. oktobri.

"Braucot no Imantas uz Jūrmalas pusi, gandrīz tika notriekta ome, kura nolēma pastaigāties pa šoseju. Neilgi pēc manis apstājās taksists, kurš arī omi gandrīz notrieca. Pēc tam vēl viena mašīna.." ziņo aculiecinieks.

Arī pirms aptuveni pusotra gada, mērojot to pašu šosejas posmu Babītē, Daniels bija nokļuvis identiskā situācijā. "Tikai kādus 100 metrus tālāk, uz vecās Jūrmalas trases. Tā bija šī pati ome, ja nemaldos," atminas lasītājs. Toreiz notikušais autovadītāju rosināja iegādāties video reģistratoru.

"Paiet pusotrs gads un es atkal satieku tanti uz šosejas. Brīnos, ka vēl neviens pa šo laiku viņu nav notriecis," pārdomās dalās Daniels.

Naktī uz svētdienu piedzīvotajā situācijā sākotnēji Daniels pat apsvēris domu "pārmācīt tanti". Tomēr, skatot sievieti vaigā, pārdomāja: "Ja es būtu sapratis, ka tā ir tā pati sieviete, kuru satiku pirms pusotra gada, būtu izsaucis policiju."

Piebilde no autora – videoreģistratorā norādīts kļūdains filmēšanas datums.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!