Grīziņkalnā notikušajā pasākumā "Ghetto Kings of Air", kura laikā publikā iekrita dūmu svece, cietis viens cilvēks, portālu "Delfi" informēja "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans.

"Puisim dūmojošā kaste trāpīja pa galvu, bija daudz asiņu. Burtiski minūtes laikā ieradās mediķi, kas sniedza pirmo neatliekamo palīdzību un pēc tam jau cietušo aizveda ātrā palīdzība," portālam "Delfi" situāciju aprakstīja notikušā aculiecinieks Armands. Viņš arī papildināja, ka pēc negadījuma tika noņemtas pārējās dūmojošās konstrukcijas un pasākums turpinājās.

Armanda iesūtītajā video redzams kā no tribīņu konstrukcijas atdalās viena no degošajām dūmu svecēm un iekrīt skatītājos.

"Ghetto Games" komanda apstiprina ziņas par to, ka 10. jūnijā "Ghetto Kings Of Air 2018" atklāšanas ceremonijas laikā viena no piestiprinātajām dūmu svecēm atdalījās no stiprinājumiem, kā rezultātā tā iekrita tribīnēs, ievainojot vienu no pasākuma apmeklētājiem.

"Cietušajam nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība, dzīvībai bīstamas traumas netika konstatētas," notikumu komentē "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans.

"Komandas vārdā mēs atvainojamies pasākuma apmeklētājiem par šo incidentu. Šobrīd rūpīgi to izmeklējam, lai nākotnē šādas situācijas neatkārtotos," pauž Elbakjans.

Viņš papildina, ka atrašanās Grīziņkalna sporta kompleksā ir droša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!