Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien, 30. jūnijā, dienas otrajā pusē Ezermalas ielā Rīgā spēcīgajā vējā neizturēja milzīga papele un nogāzās tieši uz mašīnām. "Divas no tām pilnībā samīcītas, vēl divas tikušas cauri ar nelieliem bojājumiem," klāsta fotogrāfiju autors Pāvels.

"Operatīvi ieradušies glābēji diezgan ātri sazāģēja koku un atbrīvoja ceļu, tiem palīgā devās arī vietējie iedzīvotāji. Papele vidū izrādījās irdena, traģēdija varēja notikt jebkurā mirklī, un tikai laimīgas sakritības dēļ neviens nav cietis. Ceru, ka organizācija, kas apsaimnieko konkrēto pagalmu, nozāģēs arī citas papeles," pauž Pāvels.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālam "rus.delfi.lv" paziņoja, ka izsaukumu uz Ezermalas ielu Rīgā saņēmuši 30. jūnija pulksten 15.49. Papele uzkrita četrām automašīnām. Glābēji sazāģēja koku un atbrīvoja braucamo daļu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!