Foto: DELFI Aculiecinieks
Aculiecinieku foto un video izgaismo avāriju, kurā apskādēti tika četri spēkrati, divi cilvēki nonāca slimnīcā, bet satiksme tika bloķēta uz vairākām stundām.

Negadījums notika svētdien, 22.jūnijā, Daugavpils šosejas 24.kilometrā virzienā uz Saulkalni apgāzās smagā automašīna.

Avārija notika pēc pulksten 16, bet satiksmi izdevās atjaunot vien ap pulksten 22, ziņoja Valsts policija. Vēlāk kļuva zināms, ka tajā iesaistītas divas vieglās automašīnas –  "Audi A6 Avant" un "Audi A6" –, kravas auto "Volvo", un motorollers "Piaggio". Negadījumā cieta "Audi A6" vadītājs – 1970.gadā dzimis vīrietis – un pasažiere, kāda 1980.gadā dzimusi sieviete.

Skūtera "Piaggio" vadītājs Valērijs portālam "Delfi" stāsta, ka viens no baļķiem viņam trāpījis pa kāju, tomēr no mediķu palīdzības viņš atteicies. Savukārt viņa spēkrats avārijas rezultātā "sasists lupatās". "Svētki izdevušies - zilums pa puskāju un sastiepts kreisais plecs," atzīst Valērijs.

"Tomēr kādam nepaveicās vēl vairāk," viņš atzīst, jo avārijas brīdī baļķi uzgāzās virsū automašīnai "Audi", neļaujot tās vadītājam un pasažierei tikt ārā. "Pēc tam, kad viņus atbrīvoja, auto aizdegās un to apdzēsa aculiecinieki. Kravas mašīnas vadītājs tika laukā paša spēkiem," atceras Valērijs.

Avārijas vietu Valērijs iemūžinājis arī fotogrāfijās.

Savukārt citam notikušā aculieciniekam izdevies nofilmēt gan avārijas brīdi, gan to, kā līdzcilvēki palīdz cietušajiem izkļūt no automašīnas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!