Foto: DELFI
Savai cīņai pret Noelu Gevoru Mairis gatavojās teju visu gadu, bet to, cik ilgi savai kļūšanai par premjerministru gatavojās Bordāns, Gobzems un Pabriks - atliek tikai minēt. Lai vai kā - Mairis savu cīņu ir uzvarējis, bet mūsu vietējie smagsvara cīkstoņi vēl uzvarētāju līdz galam nav noskaidrojuši.

Pēc garām diskusijām par tēmu "Gribi būt premjerministrs?", šonedēļ beidzot tika sperts solis uz priekšu un kā pirmais premjera amatam tika nominēts JKP līderis Jānis Bordāns. Apsveikt ar jauno amatu gan vēl neviens nesteidzas un 'twitteris' jau steidz prognozēt, ka cīņā par premjera krēslu pēdējais raunds vēl nav sācies.

Kamēr daudzi no mums šonakt saldi snauda, Mairis Briedis otrā pasaules malā izvicināja dūres ar vācu bokseri, tādējādi ieskandinot Lāčplēša dienu. Gulēt varējām mierīgi, jo Mairis godam uzvarējis un bija arī tādi tautieši, kuri atbalstīja mūsu bokseri smagajā cīņā gan ar viedu padomu, gan ar gudru tvītu!

Kamēr Latvijā ienāk "Lidl" un citi ārzemju veikali, varbūt ir laiks apdomāties par jaunu nišu un fantastisku biznesa iespēju.

Visubeidzot, sveiciens Latvijai svētkos un aicinām ikvienu pavadīt šīs dienas ar patriotisma pilnu sirdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!