Foto: LETA
Šī nedēļa pagājusi diskusijās un viedokļos par jaunās koalīcijas izveidi un arī sociālajos tīklos tiek izveidota provizoriskā valdība, dalīti ministru portfeļi un ieskicēta nākamā opozīcija. Un vēl šonedēļ noskaidrojās, ka pavisam balts un pūkains ir kādas pilsētas mērs, kurš savu amatu tik drīz neplāno zaudēt.

Vismaz uz vienām pārrunām topošajai koalīcijai būtu jāuzaicina arī spilgtākos 'twitter' pārstāvjus, lai uzzinātu kaudzi jaunu ideju par to, kā uzlabot savu darbu un valsti kopumā. Kamēr politiķi vēl tikai spriež un lemj, šeit viss jau sen ir izdomāts un sadalīts vismaz nākamajām 3 valdībām.

Pikantie notikumi Jūrmalas mēra Trukšņa dzīvē bija kā svaigs ūdens malks izslāpušajiem "twitter" lietotājiem un šonedēļ, kad mērs saglabāja savu krēslu, netrūka arī pa kādam slavinošam vārdam un dzēlīgam jokam viņa virzienā.

Pagaidām nav saprotams, vai šeit domāta slavenā tautas dzejniece Māra, vai substance, par kuras dekriminalizāciju arvien biežāk tiek runāts, taču šī zīme izpelnījusies neviltotu uzmanību.

Cieni zālīti

Prieks, ka saulainajā rudenī uzmirdz arī pa kādai spilgtai varavīksnei pat bez lietus palīdzības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!