Foto: DELFI
Tagad varēsim gulēt vismaz daudz mierīgāk, jo Kims kļuvis draudzīgāks, Indriksons padzīts, Gorkšs pārvilinās Porziņģi un Ostapenko uz futbolu, ABBA atkalapvienosies un Prāta Vētras jaunajā albumā ir tikai viena dziesma krievu valodā, kas ļauj domāt, ka mēs viņiem tomēr esam mīļāki, nekā kaimiņzeme.

Ar īpašu nepacietību, krāšņām kampaņām un seriālu cienīgām intrigām tika sagaidītas Latvijas Futbola federācijas prezidenta vēlēšanas, kas ļāva cerēt uz kaut nelielām izmaiņām piecūkotajā pašmāju futbola virtuvē un arī iesildīties pirms rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Ja šajā balsošanā drīkstētu piedalīties internetā dzīvojošie sporta funkcionāri, tad Gorkša pārsvars būtu pielīdzināms Baltkrievijas vēlēšanu rezultātiem un tieši tāpēc viņa triumfs tika sagaidīts ar īpašu sajūsmu.

Kad šonedēļ par jaunu daiļradi pēc mazas 35 gadu ilgas radošās pauzītes paziņoja popmūzikas veterāni ABBA - teju viss internets vienojās nostalģijas un pārsteiguma pilnā spiedzienā. Tikmēr vietējo popmūzikas pionieru jaunākais albums tika sagaidīts ar vieglu skepsi, skaudīgiem skatieniem uz lielāko kaimiņvalsti un smalku ironiju par nedaudz atstumto basģitāristu.

Tā kā mācību gads strauji tuvojas nobeigumam, nenāks par ļaunu arī mums izpildīt pa kādam prātu asinošam uzdevumam.

Ja nu gadījumā kāds satraucas par dzīvi pēc vidusskolas, ņemiet piemēru no pieredzējušajiem biedriem.

Taču galu galā šonedēļ par sociālo tīklu čempionu kļuva Ralfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!