Foto: LETA
Mums visiem paveicās, ka pirmais aprīlis iekrita svētdienā un Lieldienās, jo brīvdienās taču neviens netērēs savu dārgo laiku citu izjokošanai, tādēļ lielais humors šogad mums gāja secen. Garām gan nepalaidām iespēju lieku reizi pavīpsnāt par valstsvīriem un viņu jaunākajiem sasniegumiem. Par tiem drīkst smieties jebkurā aprīļa dienā.

Publiski pie mums kļūdīties drīkst varbūt Briedis, Porziņģis vai Raimonds Pauls un viņiem taps piedots. Vienam citam Raimondam gan tādu privilēģiju nav un ikreiz, kad viņam ir tas gods izteikties angļu valodā, rokas berzē teju visi vietējie interneta lietotāji. Prezidenta uzstāšanās Baltajā namā viņa faniem nelika vilties un tie arī nebūt neslēpa savu sajūsmu par redzēto.

Rīgas Domes vadītājs nedēļu uzsāka ar drosmīgu paziņojumu rīta TV pārraidē un to atzinīgi novērtēja interneta asprāši, izveidojot tēmturi #UšakovsPēta, kur pārsvarā tika augšāmcelti jau piemirstie mēra un viņam pietuvināto personu sasniegumi un skandāli. Tagad gan zinātniekiem (visticamāk - britu) būs ko norauties, jo tik daudzas lietas jāpierāda.

Un lai kā arī būtu, atceries, ka daži sapņi mēdz piepildīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!