Foto: Latvijas Futbola federācija
Īsto tautas vienotību un sociālo tīklu spēku var just brīdī, kad darba dienas viducī ļaudis spēj vienoties kopīgā dziesmā, jeb kopīgā tēmturī, tā pieskandinot internetu vēl ilgi un dikti. Šonedēļ šādi tēmturi bija pat vairāki. Arī sporta panākumi tika īpaši izcelti un diemžēl runa nav par Rebekas Kohas zeltu vai Ostapenko uzvarām.

Gluži kā vecajos labajos laikos 'twitterī' uzplauka asprātībām labvelīgs tēmturis #RacionalizēSakāmvārdu, kurā savu artavu steidza pienest teju katrs, kurš ar humoru un praktiskām zināšanām ir kaut cik tuvās attiecībās. Kā jau ierasts, tur nonāca gan aktualitātes, gan tēmas, par kurām tika un tiks runāts mūžu mūžos.

Bez ievērības un kritiskiem komentāriem neizpalika arī Latvijas futbola izlases negaidītais 'sasniegums' pret Gibraltāra komandu. Cerams, ka Starkova kungs īpaši nelasa twitteri un komentārus, jo tur viņš par sevi varēja uzzināt daudz ko jaunu un ne sevišķi patīkamu. Katrā ziņā, paldies puišiem par kārtīgu ģeogrāfijas stundu, jo tagad ikviens kartē mācēs atrast ne tikai Kosovu un Fēru salas, bet arī Gibraltāru.

Klāt ir arī kaut kas līdzīgs pavasarim. Kūla deg, bļitkotājus uz upēm vairs nemana - drīz jau arī paskries vasara un nemanot pienāks lielā balsošanas jautrība (nejaukt ar Eirovīziju). Arī twitteris jau gatavojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!