Foto: Shutterstock
Kopdzīves likuma mums vēl kādu laiku nebūs un, ja dikti vajadzēs, tad arī 'feisbuku' nogriezīšot, lai lieki netraucē domāt. Pie viena šonedēļ esam godam piepildījuši sociālos tīklus ar 8. marta sveicieniem un pārspriedumiem, bet tas jau vēl ne tuvu nav viss, par ko šonedēļ tvītoja, jokoja un šķendējās.

Kā auksta duša pār interneta cienītājiem nolija KNAB vadītāja izteikumi par iespējamo "Facebook" bloķēšanu. Neticami, bet īpaši daudz fanus un atbalstītājus šī ideja tomēr neguva, bet joki un ironiskas piezīmes turpināsies vēl vismaz līdz pavasarim. Nevar taču cilvēkiem atņemt pašu dārgāko un likt aprobežoties ar visiem pārējiem sociālajiem tīkliem.

Arī 8. marta svētki bija pateicīgs iemesls ne tikai radošiem apsveikumiem un puķu jūrām, bet arī nerimstošām diskusijām par šīs dienas tradīcijām un ticējumiem. Puķes, konfektes un citas dāvanas devās pa taisno uz 'instagramu', bet diskusijas un viedokļi, protams, uz twitteri. Varbūt tā tāda iesildīšanās pirms sešpadsmitā datuma.

Kopdzīves likums un tā neesamība jau izsenis bijusi tēma, par kuru šķēpus lauzuši ļaudis iekšpus un ārpus sociālajiem tīkliem, tādēļ ar 10 000 parakstiem rotātās iniciatīvas noraidīšana tika apbalvota ar visai krāšņiem epitetiem.

Visu beigās novēlam arī jums atrast jaunu aprakstu savam garlaicīgajam profesijas nosaukumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!