Foto: DELFI
Šonedēļ sociālajos tīklos varēja novērot nelielu klusumu pēc vētras. Olimpiāde un Supernova aiz muguras, banku krīzē visi jau nolamāti un jaunas iztirzājamās fotogrāfijas ar svarīgām personām arī neuzrodas. Labi, ka vismaz laikapstākļi liek par sevi padusmoties.

Nedēļas glaunākais pasākums norisinājās Dailes teātrī, kur tika sadalītas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas, jeb 'Zelta Mikrofoni'. Teju viss vietējais mūzikas zieds sasēdās zālē, lai viens pēc otra viesotos uz skatuves gan uzdziedāt, gan paņemt kādu balvu, kamēr kritiski noskaņotā skatītāja acs visu vēroja pie tv ekrāna un rūpīgi pierakstīja twitterī.

Ja ārzemēs šādos pasākumos dāmas sacenšas, kura ieradīsies pēc iespējas izaicinošākā kleitā, pie mums uzvar tās, kuras paspēj laicīgi iepirkties vienīgajā pašmāju kleitu bodē.

Runā, ka no pirmā marta drīkstot braukt ar vasaras riepām, bet runā arī, ka pati vasara tik drīz vis neatbrauks. Spelgonis un viss no tā izrietošais visai būtiski ietekmēja ikdienas dzīvi tiem, kuri nelabprāt sveicina sniegu un nekāro to aizbāzt aiz krekla vai kur citur.

Kamēr vieni skaita dienas līdz pavasarim, citi jau gaida, kad beidzot kokiem uzplauks lapas.

Novēlam, lai arī jums gadās saņemt kādu patiesi jauku un negaidīti atklātu sms. Nākamnedēļ tomēr sieviešu diena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!