Foto: Shutterstock
Pastiprinātā režīmā šo nedēļu aizvadīja ne tikai žurnālisti, finanšu eksperti, fotogrāfiju viltotāji un dažāda līmeņa amatpersonas, bet arī vietējie sociālo tīklu cienītāji, jo olimpiskajām spēlēm un 'Supernovai' pievienojās arī baņķieru drāma. Šajā nedēļā arī uzzinājām sēru vēsti - drīzumā nāksies šķirties no kāda sen iemīļota drauga.

Par baņķieru drāmu sociālajos tīklos klusēja vien retais un katrs jaunais pavērsiens tika apslacīts ar tvītu jūtu un kritikas gūzmu. Līdz tēmturim #TeamRinkēvičs vēl gluži netikām, bet pie jaunas atklāsmju kolekcijas gan nonācām veiksmīgi. Cerams, ka KNAB'a logos caurām naktīm gaisma spīd vien tāpēc, ka praktikanti rūpīgi pieraksta tvītos lasīto, lai pēc tam pastāstītu izmeklētājiem to, kā viss patiesībā ir.

Nav zināms, cik cēlieni vēl paredzēti baņķieru drāmā, bet olimpiādē gan skaidrs, ka atlikuši vēl tikai daži. Esam sagaidījuši gan pirmo medaļu, gan salīdzinoši niecīgus dopinga skandālus un drīz jau varēsim naktīs gulēt mierīgāk, neuztraucoties par to, vai mūsējiem tikmēr slīd labāk kā citiem.

Daudzi jau minēja, ka banku tracis sacelts tikai tāpēc, lai tā aizsegā veiktu daudz nozīmīgākas izmaiņas un tā daudziem nemanot pienāca ziņa, ka marta sākumā nāksies šķirties no daudziem iemīļotā 6. tramvaja. Cerams, ka leģendārais numurs tiks piekārts pie griestiem kādā tramvaju depo, gluži kā basketbola slavas zālē, bet nostalģijas un tradīciju cienītājus var nomierināt doma, ka 15. trolejbusam nekādas izmaiņas nav plānotas.

Būsim modri. Pats svarīgākais vēl tikai priekšā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!