Foto: Shutterstock
Pamet tik internetam tik pateicīgu tēmu kā vardarbība ģimenē, dzimumu vienlīdzība vai sociālā dzimte - būs, ko nobrīnīties un pierakstīt. Tam pa virsu šonedēļ dabūjām arī krietnu devu nostalģijas par atmodas laikiem, kā arī dažas īpaši spēcīgas atziņas.

Šonedēļ likās, ka visas mazās problēmas ir nomainījusi viena liela rūpe un tā ir Stambulas Konvencija, jo par to tvītoja teju visi, ieskaitot arhibīskapus un deputātus. Daži saņēma uzslavas par dzīvošanu dziļā pagātnē, citi draudēja ar ''genderisma" vilni, bet prātīgākie izmantoja izdevību labi pajokot par situāciju.

Trešdienas vakarā īstu nostaļģijas vētru sociālajos tīklos sacēla tautas iemīļotā TV raidījuma "Labvakar" 30 gadu jubilejas speciālizlaidums. Kamēr dažiem tvītojot slīdēja pirksti pa nostaļģijas asaru samērcētajām klaviatūrām, citiem atradās par ko pašķendēties. Vienam kremt leģendārās trijotnes dzīves izvēles, otram - uzspēlētā slavēšana, bet trešajam - Ķibilda zeķes.

Bet par nedēļas gaumīgāko joku vēlētos atzīt futbola kluba "Jelgava" tvītu. Pēc šī skaļā jelgavnieku paziņojuma ir skaidrs, ka "Manchester United" šosezon zudušas pat teorētiskas izredzes uz Premjerlīgas titulu.

Starp citu, ja nu kāds vēl saprot, kas ir tviteris un kas tur īsti notiek - šeit būs trīs pavisam svaigi ieskati:

Novēlam arī jums pārdomu un atklāsmju pilnu nedēļu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!