Foto: Shutterstock
Ja pēc pirmā sniega un svētku salūta bildēm jālūkojas 'instagram' virzienā, tad pēc stipra vārda vai sev tīkama viedokļa jārakņājas tvitterī - tur šonedēļ goda tronī iecelts Brieža kungs, kuram veiksmi novēl pat tie, kuri parasti sportam uzgriež muguru. Bez ievērības neizpalika arī Ingūnas Sudrabas un viņas sabiedroto iespētais tautas labā un citi sāpīgi temati.

Šonedēļ par valsts svarīgāko personu droši var uzskatīt Mairi Briedi, jo sestdienas vakarā viņa ķīvēšanos ar Usika kungu vēros teju visa nācija. Izredzes ir ļoti labas, ņemot vērā, ka Maira dūri divtik smagāku darīs šonedēļ saņemtais Triju Zvaigžņu Ordenis.

Ne mazāk spēcīgi dueļi risinājās Saeimā, kur karstākais sarunu punkts bija Ingūnas Sudrabas vadītās 'oligarhu sarunu" izmeklēšanas komisijas paveiktie un nepaveiktie darbi.

Šonedēļ arī atklājās, ka daudzi tvitterī atrodamie viedokļu līderi labprātāk izmanto kompānijas 'Taxify' pakalpojumus, nevis dodas garās pastaigās, vai spiežas sabiedriskajā transportā ar 'Delfi' komentāru autoriem. Līdz ar to šīsnedēļas paziņojums par iespējamo kompānijas aiziešanu no Latvijas dažiem bija kā auksta duša un izsauca pamatīgus protestus internetā.

Līdz ar gada sākumu ir dots starts arī sacensībai par gada vārdu, gada nevārdu un gada izteicienu. Varam pamazām izvērtēt pirmos vērā ņemamos pretendentus.

Un tam visam pa vidu neesam skopojušies arī ar ieteikumiem līdzcilvēkiem, savas pieredzes izklāstu un cita veida padomiem.

Brangākus lomus tīklos gan varam gaidīt nākamnedēļ, jo kā vēsta sens tvīts - internets no ziemas miega pa īstam modīsies tieši uz 'Supernovu'.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!