Foto: Publicitātes foto

Izklaides parks "Avārijas brigāde" maijā tiks atvērts skolēnu grupām. Kā pastāstīja parka idejas autors un attīstītājs Mārtiņš Brezauckis, jaunais tematiskais parks tiks atklāts 22. maijā, un jau izsludināta grupu reģistrācija parka apmeklējumam laika posmam no 22. līdz 31. maijam. Šajā periodā tas būs atvērts tikai iepriekš reģistrētām grupām (sākot no 15 cilvēkiem).

Jau vēstīts, ka Lielvārdes novadā šopavasar tiks atklāts lielākais izklaides parks Baltijā "Avārijas brigāde". Tas paredzēts ģimenēm ar bērniem, un atrodas autoceļa P80 Tīnūži-Koknese malā pie nobrauktuves uz Madlienu, nepilnas stundas brauciena attālumā no Rīgas.

Kā jau vēsta parka nosaukums, tajā varēs sastapt iecienītās latviešu animācijas filmas "Avārijas brigāde" varoņus – Bembelātu, Poteriku un Sīlinku, kuri apmetušies īstā "Avārijas brigādes" spēļu pilsētiņā. Tā tapusi sadarbībā ar māksliniekiem, kuri piedalījušies ''Lido'' pilsētiņas veidošanā Rīgā. Jaunajā atrakciju parkā būšot skulptūras, dzirnavas, stacija, kaķu māja un citas izklaides.

Maijā izklaides parks "Avārijas brigāde" varēs apskatīt Dinozauru taku ar kustīgiem dinozauriem, apmeklēt "Avārijas Brigādes" spēļu pilsētiņu, iepazīt latviešu rakstnieku darbus parka Leļļu takā –mākslinieces Vladlenas veidotajās ekspozīcijās. Bērniem jautrību un prieku sagādās lēkāšana uz lecamspilvena un rotaļas uz ūdens spilvena. Veiklību bērni varēs pārbaudīt, kāpelējot virvju trasē un braucot ar velokartu.

Kā skaidro Brezauckis, tad par iespēju piedāvāt skolēniem pirmajiem apmeklēt parku izlemts pēc daudzo pieprasījumu saņemšanas tieši no skolām. "Plānojot parka atvēršanas laiku, ņēmām vērā, ka maijs ir nozīmīgs mēnesis tieši skolu ekskursijām. Tāpēc, lai varētu nodrošināt vislabāko uzņemšanu, nolēmām pirmās nedēļas rezervēt tieši bērnu un skolēnu grupām. Neatkarīgi vai tā būtu skolas ekskursija, izlaidums vai bērnudārza grupas brauciens – iesaku izmantot iespēju pavadīt to jaunajā parkā!"

Reģistrāciju var veikt pa tālruni +371 27 33 6600 vai e-pastu info@abpark.lv.

Foto: Publicitātes foto

Parkā būs pieejama kafejnīca, kā arī ierīkotas atpūtas vietas ar galdiņiem un krēsliem, kur varēs baudīt līdzpaņemtās maizītes.

Ieejas maksa grupai ir deviņi eiro no cilvēka (vismaz 15 apmeklētāji grupā) un cenā ietilpst visas parka aktivitātes visa dienas garumā (izņemot ēdināšanu un gidu), pastāstīja parka vadītājs. Iegādāties biļetes individuāliem apmeklējumiem internetā varēšot no aprīļa.

Vairāk informācijas var iegūt sazinoties ar parku pa e-pastu info@abpark.lv un mājaslapā www.abpark.lv, kā arī šeit.

Plānots, ka, sākot ar jūniju, parks būs atvērts ikvienam interesentam.

Vairāk par topošo parku un aktuālajiem jaunumiem var uzzināt interneta vietnē www.abpark.lv, kā arī sociālajos tīklos "Facebook" un "Draugiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!