Lai arī gaisā jūtams pavasaris, ziema vēl nav prom – to var sastapt arī Rīgas jūras līča krastos gan Jūrmalā, gan Saulkrastos. Piedāvājam nelielu ieskatu, kas, iespējams, noderēs arī idejām brīvdienu pārgājienu maršrutiem.


Saulkrastu Tūrisma informācijas centrs (TIC) publicējis video, kurā redzama vižņu un ledus gabalu pilna, diezgan draudīga jūra 3. marta rītā. "Tas bija no rīta. Tagad viļņi pieņēmušies spēkā," uzzinājām TIC.

Tā kā vēl brīvdienās daudzviet gaisa temperatūra būs ap nulli, tad šo parādību jūrā pie Saulkrastiem, visticamāk, varēs vēl redzēt. Vairāk par vietām, ko pludmales apkaimē apmeklēt Saulkrastos, lasiet šeit.

Savukārt fotogrāfei Karinai Stavickai Jūrmalā, Bulduru pludmalē, 2. martā izdevies iemūžināt dabas veidotas ledus un sniega skulptūras, kas pārsteidz ar vieglumu un skaistumu. Turpat netālu atrasts arī "bojā gājis" sniegavīrs, no kura palicis vairs tikai burkāna deguns un nožēlojama sniega kaudzīte. Kā pastāstīja Karina, tad viņa šos kadrus fotografējusi ar "IPhone 7". Lūk, kā ziema cīnās ar pavasari Jūrmalā. Vairāk arī Karinas "Facebook" profilā.

Kur sasildīties Jūrmalā pēc pastaigas pludmalē, lasiet šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!