Tuvojoties tūrisma izstādei - gadatirgum "Balttour 2016", piedāvājām piedalīties konkursā un laimēt vērtīgu balvu. Konkurss ir noslēdzies, un balvu izlozē laimējusi Anita, kuras telefona numurs sākas ar cipariem 298932xx. Ar uzvarētāju sazināsies "Balttour" pārstāvji. Izstāde "Balttour" Ķīpsalā notiks no 5. līdz 7. februārim.

Lai piedalītos balvas izlozē, vajadzēja atbildiet uz trim jautājumiem par ceļošanu un izstādi līdz trešdienas, 3. februāra, pulksten 17. Balvā uzvarētāja saņem garšīgas pusdienas vai izsmalcinātas vakariņas restorānā "Avalon" Vecrīgā 70 eiro vērtībā, kā arī 2 ielūgumi uz tūrisma izstādi - gadatirgu "Balttour".

Pareizās atbildes:

"Ceļot nozīmē dzīvot!" – šo vārdu autors ir Hanss Kristians Andersens.

Dodoties uz izstādi "Balttour", līdzi jāņem vēlme ceļot un labs garastāvoklis.

Šogad izstādē pirmo reizi piedalās Šrilanka, Tanzānija un Zanzibāra.

Izstāde - gadatirgus "Balttour 2016" notiks divās hallēs. Hallē "Apceļo Latviju!" varēsiet smelties iedvesmu un iegūt informāciju par nesen izveidotiem tūrisma maršrutiem, jau ceļotāju iemīļotām vietām, aktīvās atpūtas iespējām, gastronomiskajām tūrēm un pat pirts rituāliem Latvijā. Turklāt visas trīs dienas uz "Balttour 2016" lielās skatuves uzstāsies Latvijas reģionu lielie un mazie dziedātāji un dejotāji. Savukārt hallē "Atklāj pasauli!" būs iespēja iepazīties ar ārzemju tūrisma iespējām un iepirkties ceļojumu gadatirgū.

Vairāk par izstādi: www.balttour.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!