Foto: Publicitātes foto
Tuvojoties pavasarim un jaunajai dārza darbu sezonai, viens no pasaulē vadošajiem dārza piederumu un darbarīku ražotājiem Fiskars radījis vairākus jaunumus –  mūsdienīgus produktus, kas piemēroti kā profesionāļiem, tā dārzkopības entuziastiem, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Mūsdienu steidzīgais dzīves ritms liek meklēt veidu, kā atpūsties no ikdienas stresa. Dārza darbi ir iespēja ne vien atgūties no saspringtā darba ritma, bet arī pavadīt laiku svaiga gaisā, tādēļ rosīšanās dārzā kļūst par aizvien iecienītāku vaļasprieku, uzsver zīmola pārstāvji.


"Cilvēkiem, īpaši mums, latviešiem, dārza darbi ir sava veida dvēseles sakopšana. Mums svarīga ir gan skaista un sakopta vide, gan gandarījums par darbu, un, darbojoties dārzā, gūstam kā vienu, tā otru. Tādēļ dārzkopība ir piemērota terapija arī pret ikdienas steigu un stresu. Tā ir iespēja būt svaigā gaisā, sakārtot domas, ieskatīties sevī un vienlaikus just, ka esi devis ieguldījumu, lai izaugtu kaut kas jauns," dārzkopību vērtē psihoterapeite Aina Poiša.

Fiskars dārza jaunumi ir radīti, lai padarītu dārza kopšanu vēl vienkāršāku un gūtu no tās vēl vairāk prieka.

2013.gada dārza darbu sezonai Fiskars paplašinājis produktu klāstu un piedāvā jaunus mūsdienīgus, ērtus darbarīkus, kas vienlīdz piemēroti gan mazo dārzu īpašniekiem, gan entuziastiskiem dārzkopjiem un dārzkopības ekspertiem - birstes, slotas, koku griezēji, dažādas šķēres un grieznes, puķu grābekļi, noteku tīrītāji - vairāk info fiskars.com.

Savukārt lai jau no mazotnes sniegtu iespēju iepazīt dārza darbos gūto prieku, Fiskars radījis īpašu darbarīku komplektu bērniem - MyFirst Fiskars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!