Foto: Shutterstock
Pavasaris ir pārmaiņu laiks ne tikai dabā. Arī mājas dzīvē šajā laikā daudzi uzsāk remontdarbus, iekārto dzīves telpu no jauna vai pat sāk būvēt māju. Vienalga nelielas vai nopietnas pārmaiņas, padomu nekad nevar būt par daudz, un fen-šui ieteikumi noderēs gan tiem, kam aktuāla iekārtošana, gan tiem, kas plāno pārcelties uz dzīvi pavisam jaunā vietā.

Var paļauties uz savu intuīciju vai priekšnojautu, ko un kā labāk darīt, taču dažkārt vērtīgi tomēr iepazīties ar pārbaudītām gudrībām, kur, piemēram, telpā vislabāk novietot gultu, kā vislabāk izvietot mēbeles viesistabā un kā var ietekmēt mājas dzīvi pat tādi šķietami nenozīmīgi sīkumi, kā durvju vēršanas virziens. Un pat krāsai telpā ir nozīme pēc fen-šui mācības!

Var ieklausīties un ņemt vērā itin visu, var paņemt sev kaut nelielu daļu no plašās informācijas, bet skaidrs, ka ar šo ieteikumu ievērošanu dzīves telpā var justies labāk. Ja nezini, ar ko sākt jaunā dzīves telpā, noderēs ieteikumi, kā attīrīt auru. Tas jo īpaši noderēs tiem, kas pārcēlušies uz īrētu mājvietu. Savukārt telpas iekārtošanai var palīdzēt padomi krāsas izvēlē, kā arī vispārīgi pamatprincipi, kas pēc fen-šui mācības pievilina labklājību.

Pat tiem, kas nemaz nemaina dzīves telpu, vērts iepazīties ar iemesliem, kāpēc mājās nevajadzētu glabāt vecas mantas. Izrādās atbrīvošanās no nevajadzīgā noder gan cilvēka, gan mājokļa enerģētikas uzlabošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!