No aličām var pagatavot ne vien gardas sulas, kompotus, džemus un ievārījumus (īpaši labi tīkami skābenā zaptīte garšos, ieziesta starp "Napoleona" kūkas vai biskvīta tortes kārtām), bet arī kreptīgu vīriešu zapti un gruzīnu kečupu – tkemali, kas būs izcila piedeva pie gaļas ēdieniem, mērcēm un sautējumiem.

Tādēļ iesakām jau šajās brīvdienās izmēģināt kādu no septiņām "Tasty" piedāvātajām receptēm, ieburkojot aromātiskās aličas ziemas krājumiem.

Lai labi garšo!

Kabaču – aliču kompots jeb Viltotie ananasi

Lasīt vairāk

Tkemali (Gruzijas kečups)

Lasīt vairāk

Aliču biezenis – tortēm un pankūkām

Lasīt vairāk

Kreftīgā vīriešu zapte no aličām

Lasīt vairāk

Aličas (ar kauliņiem) sīrupa

Lasīt vairāk

Pikantā plūmju mērce jeb tkemali

Lasīt vairāk

Mazo, dzelteno plūmīšu kompots

Lasīt vairāk