Foto: Publicitātes foto
Gatavās tomātu mērces ērti izmantot ēdiena pagatavošanas procesā. To garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu virtuves ēdienus, piemēram, kaneloni, pastu, picas vai brusketas.

"Spilva" "Premium" mērcēm ir unikāli garšu salikumi: tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi, tomātu mērce ar kaltētiem tomātiem un olīvām, tomātu mērce ar baziliku un tomātu mērce ar tomātu gabaliņiem.

"Premium" tomātu mērcēm ir īpaši augstvērtīgs un dabīgs sastāvs – tās gatavotas no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātiem (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti līdz pat 2,7 kilogrami tomātu!).

Pastas laiviņas ar bekonu, spinātiem un tomātu mērci

Foto: Publicitātes foto

Brīnumgarda ideja nesteidzīgām pusdienām vai vakariņām. Pagatavo pastas laiviņas ar gardu pildījumu! Ne tikai draugi, bet arī īstens itālis tavā priekšā noņems cepuri!

Lasīt vairāk

Sicīliešu brokastis

Foto: Publicitātes foto

Esi izsalcis pēc jauna garšas piedzīvojuma savā virtuvē? Mums ir lieliska recepte, kas liks ne tikai tavām garšas kārpiņām lidot, bet arī kaimiņiem radīs nevaldāmu interesi par latvietim netipisko brokastu ēdienu.

Lasīt vairāk

Uzkodu maizītes – brusketas

Foto: Publicitātes foto

Kad vakari kļūst drēgnāki, arvien vairāk parādās vēlme tos pavadīt mājās pie vīna glāzes ar viegli pagatavotām un gaumīgām uzkodām. Itāļu virtuves vilinājums, kuru pagatavot jāpamēģina katram.

Lasīt vairāk

Pasta ar ceptiem baklažāniem un tomātu-bazilika mērci

Foto: Publicitātes foto

Viens, divi un gatavs ēdiens itāļu gaumē ar mocarellas sieru un sezonas dārzeņiem. Vienkārši un garšīgi – katra pastas mīļotāja cienīga recepte.

Lasīt vairāk

Portobello sēņu 'picas'

Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties rudenīgajam laikam, aizvien aktuālāki kļūst dažādu sēņu pagatavošanas veidi. Katra sēņu mīļotāja cienīga recepte – garšīga, sātīga un viegli pagatavojama.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!