Foto: DELFI
Ir vērts svētdien pamosties tā paagrāk un taisnā ceļā doties uz virtuvi, lai Tēva dienā sarūpētu saldu pārsteigumu ģimenes stiprajam balstam – vienmēr darbīgajam, mīļajam un visā pasaulē vislabākajam tētim. Ja tev ir iedvesma ķerties pie darba, bet trūkst ideju, mēs iesakām izmantot pašamāju aromātiskos ābolus. Sulīga un vēl silta ābolkūkas šķēle, kas papildināta ar kūstoša plombīra bumbu, pat visskarbākā tētuka sejai liks atplaukt smaidā.

Ja silta ābolkūka vislabāk garšo ar saldējumu, pateicoties temperatūru kontrastam, mutē radot ļoti patīkamu garšu sprādzienu, tad padzisušu kūku vislabāk pasniegt ar siltu vaniļas (recepti atradisi te) vai karameļu mērci (recepti meklē šeit), kas īpaši labi saderēs ar skābenajām ābolu šķēlītēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!