Foto: Shutterstock
Saulainas pievakares nudien nav paredzētas ilgstošai maltītes gatavošanai. Lai tavā vietā strādā cepeškrāsns!

Izmanto to, kas ledusskapī pieejams, vai arī sagādā iecienītākos sezonas labumus, izvēlies kādu no ''Tasty'' piedāvātajām receptēm un pagatavo ātro versiju vakariņām, kur lielāko artavu veiks cepeškrāsns. Viss, kas jādara pašiem – jānomizo, jāsagriež dārzeņi, jāsarindo kārtu kārtās, jāaplej dāsni ar kādu mērci, papildu sātam jāpierīvē siers un jāšauj krāsnī iekšā!

Pamatīgākai maltītei dārzeņus var papildināt ar vistas filejas strēmelītēm, bekonu, vistas šķiņķīšiem vai malto gaļu, ko likt kādā kārtā. Starp citu, šajā sezonā noteikti izmēģini musaku – sacepumu, kurā izmanto baklažānus, malto gaļu un kartupeļus. Makten sātīgi un gardi! Savukārt vieglāku ēdienu cienītāji var ļauties eksperimentam un no kabača strēmelēm pagatavot viltoto lazanju, kas beigu beigās būs pamatīgs ēdiens, pat ja tur nav ne kripatas gaļas.

Vai tie būtu tomāti, ziedkāposti, brokoļi, jaunie kartupeļi, kāposti vai kas cits, doma par sacepumu vakariņās ir vairāk nekā lieliska, it īpaši, ja negribas ilgi šmorēt. Lai sanāk labs rezultāts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!