Starp citu, viens no iemesliem, kādēļ grilu vajadzētu kurināt biežāk, ir fakts – ka grilēšana ir veselīgāka nekā produktu cepšana uz pannas, jo nav nepieciešams izmantot papildu taukvielas, turklāt, grilējot produktus, to poras noslēdzas un tie patur sevī visas vērtīgās vielas. Grilēšana prasa arī īsāku laiku nekā citi ēdiena gatavošanas veidi. Piemēram, mazāki gaļas gabaliņi jācep 20 minūtes, cūkgaļas karbonādes – aptuveni 12 minūtes, desiņas – 6 minūtes, bet garneles uz iesmiņiem ir gatavas 2–3 minūtēs.

Sulīgs liellopa steiks Argentīnas virtuves labākajās tradīcijās, meksikāņu vistas iesmiņi, turku kebabi ar pikantu liellopu gaļas pildījumu, marokāņu garšvielām bagātināts kalmārs vai asie vistas spārniņi jamaikiešu gaumē – izvēlies recepti un dodies kurināt grilu!

Lai labi garšo!

Grilēti vistas šķiņķīši portugāļu gaumē

Lasīt vairāk

Argentīniešu vistas filejas asado

Lasīt vairāk

Grilēts kalmārs marokāņu gaumē

Lasīt vairāk

Jēra ļuļa - kebabs

Lasīt vairāk

Grilētas austeres Ņūorleānas gaumē

Lasīt vairāk

Vistas spārniņi jamaikiešu gaumē

Lasīt vairāk

Pildītās meksikāņu 'pankūkas' - kesediljas

Lasīt vairāk

Gardie doner kebabi ar liellopa gaļas pildījumu

Lasīt vairāk

Liellopa iesmi ar japāņu salātiem

Lasīt vairāk

Melnais cūkgaļas barbekjū amerikāņu gaumē

Lasīt vairāk

Vistas gaļas iesmiņi ar zemesriekstu mērci

Lasīt vairāk

Meksikāņu vistas iesmiņi

Lasīt vairāk

Grilēti vistas filejas un čorizo desas iesmiņi

Lasīt vairāk

Marinēts liellopa cepetis ar čimičuri mērci

Lasīt vairāk