Foto: Shutterstock
Saulīte spīd, nedēļas nogale arī klāt, un domas var rosīties par un ap dārza ballīti. Kāpēc gan izniekot laiku un saulaino vakaru pavadīt iekštelpās, ja tā vietā var gatavot ārā un arī baudīt maltīti svaigā gaisā? Nedz piedāvājumu, nedz arī ideju, ko gatavot, ''Tasty'' netrūkst, tāpēc iedvesmojies un baudi vasaru!

Uz grila gatavots ēdiens ne vienmēr uzreiz nozīmē to, ka jāpavada vairākas stundas sastāvdaļu sagatavošanai un marinēšanai. Atlasījām receptes, kas neprasīs daudz laika un ļaus jau visai drīz mieloties. Tā, piemēram, fiksā vistas šašlika marinādes recepte attaisnos visas cerības. Ja gadījies tikt pie kāda upes loma, izmanto iespēju un zivi pagatavo uz grila. Bet, ja gribas ko vieglu, uz grila gatavotie dārzeņu iesmiņi atkal pierādīs, ka vienkārši pagatavots ēdiens ir nepārspējams.

Starp citu, kurš teicis, ka saldo ēdienu nevar pagatavot uz grila? Vai tie būtu nektarīni, persiki vai pat ananāss, šķēlītes var likt uz karstajām restēm, mirkli pacept un tad pasniegt ar aukstu saldējuma bumbu.

Lai baudpilna maltīte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!