Foto: Shutterstock
Pavisam iespējams, ka kādam saldējuma sezona nemaz nebija beigusies vai jau sen kā atklāta, tomēr ar silto dienu aizvadīšanu, doma par saldējumu kūkas vietā šķiet vilinošāka. Un tam par godu arī ''Tasty'' piedāvā izlasi viegli pagatavojamiem saldējumiem mājas gaumē.

Ja esi starp tiem, kas pieņem, ka saldējuma pagatavošanai vajadzīga liela pieredze vai vismaz saldējuma mašīna, tad esi kļūdījies, jo pat ļoti baudāmu rezultātu izdosies iegūt jau pirmajā gatavošanas reizē un pat bez īpašās iekārtas. Receptes saldējumu pagatavošanai ir dažādas – vienkāršākās un laikietilpīgākās, tas atkarīgs no tā, kādas sastāvdaļas izmanto. Ja vēlies fikso versiju saldējumam, tad ņem talkā jogurtu vai sablendē sasaldētus augļus, ogas, bet sātīgo krējuma vai uz saldā krējuma bāzes radīto saldējumu vajadzēs gatavot ilgāk, tomēr gala rezultāts neliks vilties. Padomus, ko ievērot, gatavojot saldējumu bez speciālās iekārtas, lasi šeit.

Parūpējies arī par saldējuma pasniegšanu – ideāli, ja pagūsi sacept vafeles, bet tikpat labi tie var būt deserta trauciņi, kuros saldējuma bumbas garnētas ar piparmētru lapiņām, šokolādes skaidiņām, riekstiem vai kādu mērci – šokolādes, karameļu, ogu u.tml.

Izvēlies tīkamāko recepti un ķeries pie darba!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!