Foto: Shutterstock
Gada siltajā sezonā ne katru dienu kārojas kreptīgas vakariņas ar gaļu. Taču, lai nebūtu jāremdē izsalkums ar sviestmaizēm un našķiem, kas nu kuram pa rokai, ļauj par vieglo maltīti parūpēties cepeškrāsnij.

Tie var būt jaunie kartupelīši, kas apviļāti garšaugos un sālī, garšvielām apbērti burkāni, kraukšķīgi izcepts ziedkāposts vai pat rāceņi. Izmēģināšanas vērta noteikti ir arī recepte neparastajam salikumam ar saldajiem kartupeļiem, medu un kanēli, tāpat garšu kārpiņām kas nebijis, iespējams, šķitīs, baudot krāsnī ceptos redīsus. Variāciju ir tik daudz! Un kas labi, atliek vien sagatavot dārzeņus, bet par pārējo parūpēsies cepeškrāsns, tāpēc pie plīts nebūs jāpavada daudz laika.

Jebkura no ''Tasty'' krājuma receptēm labi garšos bez piedevām, bet vari katru no tām papildināt ar svaigiem salātiem vai kādu sātīgu mērci. Piemēram, siltā siera mērce maltīti nekavējoties padarīs pamatīgāku, savukārt jogurta mērce ar zaļumiem vai iemaisītu pesto, patīkami atsvaidzinās izcepto tiesu.

Lai garda dienas noslēdzošā maltīte!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!