Foto: mhl.khl.ru

Hokeja klubs "Rīga" otrdien, 13. novembrī, aizvadīja otru spēli pēc kārtas Ķīnā un piedzīvoja vēl vienu zaudējumu "KRS Heilongjiang" komandai Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā.

Atšķirībā no pirmdienas spēles, kas noslēdzās pamatlaikā ar Ķīnas kluba uzvaru, šajā uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami "bullīši", tomēr arī šoreiz pārvaru guva "KRS Heilongjiang", kas uzvarēja ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0).

Spēles pirmā trešdaļa noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Pirmos vārtus mačā guva Jānis Švānbergs jau ceturtajā minūtē, bet perioda vidū Iļja Orlovs rezultātu izlīdzināja.

Otrās trešdaļas vidū Švānbergs vēlreiz izvirzīja vadībā Rīgas komandu, un labvēlīgais rezultāts noturējās līdz trešā perioda sākumam, kad "KRS Heilongjiang" ar Iļjas Orlova pūlēm vēlreiz izlīdzināja rezultātu — 2:2.

Atlikušajās pamatlaika minūtēs un pagarinājumā komandas vārtus vairs neguva, un pēcspēles metienos labāk veicās mājiniekiem. Uzvaras vārtus, noformējot "hat trick", guva tas pats Iļja Orlovs.

Rīdziniekiem šis bija 15. zaudējums 25 spēlēs un MHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas komanda ieņem 14. vietu.

Pēc tālā izbraukuma HK "Rīga" atgriežas mājās; nākamo spēli MHL regulārajā čempionātā mūsējie aizvadīs piektdien, 16. novembrī, kad uzņems Sanktpēterburgas "Dinamo" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!