Foto: Reuters/Scanpix

Titulētais olimpiskais vieglatlēts Useins Bolts pametis Austrālijas futbola līgas komandu "Central Coast Mariners", kurā viņš mēģināja uzsākt savu profesionāļa karjeru, vēsta BBC.

32 gadus vecais Bolts augustā uz treniņu periodu pievienojās "Mariners" komandai, un piedalījās arī pārbaudes spēlēs, kurās viņš guva divus vārtus. Pēc tam klubs un sportists nespēja vienoties par finansiālajiem nosacījumiem.

Klubs tikās ar potenciālajiem finansiālajiem partneriem, lai varētu atļauties Boltu, taču vienošanos neizdevās panākt.

"Mariners" komandas īpašnieks Maiks Čerlsvorts pateicās Boltam par astoņu mēnešu ilgo sadarbību. "Viņš ļoti labi iekļāvās komandā un parādīja, ka spēj būt labs futbolists," teica īpašnieks.

"Vēlos pateikties "Central Coast Mariners" īpašniekam, menedžmentam, treneriem, spēlētājiem un faniem, kuri man lika justies gaidītam," teica Bolts.

Astoņu olimpisko zelta medaļu īpašnieks un četrpadsmitkārtējais pasaules čempions Bolts iepriekš noraidīja divu gadu līguma piedāvājumu no Maltas čempiones "Valletta". Marta izskaņā Bolts devās uz pārbaudēm Vācijas bundeslīgas komandā Dortmundes "Borussia" un aizvadīja dažus treniņus kopā ar komandu. Tāpat viņš viesojies klubos Norvēģijā un Dienvidāfrikas Republikā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!