Foto: handball.lv /GL Sports Photography

Dobeles "Tenax" handbolisti ceturtdien "SynotTip" Latvijas virslīgas mačā viesos ar rezultātu 32:31 (20:16) pārspēja "Ogri".

"Tenax" komanda sezonu turpina bez zaudētiem punktiem un ir kopvērtējuma līderi.

Cīņa mača ievadā bija līdzīga līdz dobelnieki no 17. līdz 20. minūtei guva četrus bezatbildes vārtus, panākdami 15:10. Turpinājumā "Tenax" turējās drošā vadībā, taču spēles pēdējās sešās minūtēs nerealizēja nevienu metienu, turpretī "Ogre" guva sešus vārtus, pietuvodamās rezultātā. Mača nogalē viesiem izdevās noturēties vadībā un svinēt uzvaru ar 32:31.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar desmit vārtiem bija Andis Ērmanis, bet deviņi precīzi metieni bija Andra Domanska kontā.

Tikmēr laukuma saimniekiem desmit vārtus guva Artis Laganovskis, bet deviņas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja viņa dvīņubrālis Arvis.

Turnīra tabulas līderpozīcijā ar maksimāli iespējamiem 16 punktiem astoņas mačos ir Dobeles "Tenax", bet 12 punkti ir Ludzas "Latgols" un Rīgas "Celtnieks" komandām, kas aizvadījušas attiecīgi septiņus un astoņus dueļos. Sešus punktus sakrājušas "MSĢ/LAT-Hertz" un "Vaiņodes" komandas, kuras aizvadījušas attiecīgi septiņas un astoņas cīņas. Pa četriem punktiem tikušas "Jūrmalas Sporta" un "Ogres" vienības, bet bešā šobrīd ir ASK/LSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!