Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova apzinās, ka viņa varēja Ķīnas pilsētā Džuhai notiekošā "WTA Elite Trophy" pirmo maču pret Šuai Džanu uzvarēt daudz pārliecinošāk, tomēr viņa bija apņēmības pilna uzlabot savu sniegumu nākamajā cīņā pret spānieti Garbīnji Mugurusu.

Jau vēstīts, ka Kamēlijas apakšgrupas mačā Sevastova Džanu uzvarēja ar rezultātu 6-0, 7-6 (12:10). Lai iekļūtu pusfinālā piektdien Sevastovai jāpārspēj Mugurusa.

"Es aizvadīju labu pirmo setu. Otrajā setā Džana spēlēja labāk, bet es zaudēju koncentrēšanos. Spēle varēja beigties ar rezultātu 6-0, 6-3. Es pati sev sarežģīju spēli, kamēr viņa turpināja cīnīties. Cīņa taibreikā bija aizraujoša," uzreiz pēc spēles intervijā uz korta teica Sevastova.

"Man ir jāuzlabo sniegums," pirms spēles ar Mugurusu uzsvēra Latvijas tenisiste. "Man kortā jākustās labāk, jāservē labāk, un tad man būs iespējas."

Tāpat Sevastova izteica pateicību tiem, kas viņu atbalstīja, taču viņa arī apzinājās, ka šoreiz lielākā daļa skatītāju bija par Džanu, jo spēle notika Ķīnā. Viņa sacīja, ka Džana ir lieliska spēlētāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!