Foto: AFP/Scanpix/LETA

Pirmās trīs spēles katrā grupā aizvadītas WTA sieviešu profesionālā tenisa sezonas otrā finālturnīra, "WTA Elite Trophy", ieskaņā Ķīnas pilsētā Džuhajā.

Acālijas grupā ar pirmo numuru izsētā Krievijas tenisiste Darja Kasatkina deviņas reizes lauza pretinieces servi un pirmajā mačā ar 6-1, 2-6, 7-5 uzvarēja mājinieci Vanu Cjanu (11.). Otrajā spēlē trešdien krieviete ar 2-6, 4-6 piekāpās amerikānietei Medisonai Kīzai, kura šajā turnīrā izlikta ar sesto numuru.

Rozes grupā beļģiete Elise Mertensa (4.) stundu un sešas minūtes ilgā mačā pārliecinoši pārspēja igaunieti Aneti Kontoveitu (10.) – 6-3, 6-1, bet Orhidejas grupā Baltkrievijas tenisiste Arina Saboļenka (3.) uzvarēja austrālieti Ešliju Bārtiju (9.) – 6-4, 6-4.

Kā zināms, šajā turnīrā piedalās arī Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova, kura izsēta ar otro numuru. Viņai pirmā spēle Kamēlijas grupā paredzēta ceturtdien, 1. novembrī. Vēl šajā grupā spēlēs spāniete Garvinje Mugurusa un ķīniete Šuai Džana, kura šajā turnīrā piedalās ar īpašo ielūgumu jeb "wild card". Tieši Džana arī ir pirmā Sevastovas pretiniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!