Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova uzzinājusi pretinieces otrā līmeņa sezonas noslēguma turnīrā "WTA Elite Trophy", kas no 30. oktobra līdz 4. novembrim norisināsies Ķīnas pilsētā Džuhajā.

Sevastova tika ielozēta Kamēlijas grupā, kur sacentīsies ar spānieti Garbinji Mugurusu un ķīnieti Šuai Džanu. Latvijas tenisiste jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā ierindojas 11. pozīcijā, Mugurusa atrodama 17. pozīcijā, bet Džana ir 36. vietā un šajā turnīrā piedalās ar īpašo ielūgumu.

Šogad ar otro numuru izliktā Sevastova līdz šim ar Mugurusu spēkojusies trīs reizes un izcīnījusi vienu uzvaru, bet Džanu liepājniece trīs mačos uzvarējusi divas reizes.

Sevastova šim turnīram kvalificējusies otro gadu pēc kārtas, un pagājušajā sezonā viņa iekļuva pusfinālā, kurā piekāpās Jūlijai Gērgesai.

Acālijas apakšgrupā spēlēs Darja Kasatkina, Medisone Kīza un Cjana Vana, Orhidejas grupā spēlēs Arina Sabaļenka, Karolīne Garsija un Ešlija Bārtija, savukārt Rozes grupā cīnīsies Elise Mertensa, Jūlija Gērgesa un Anete Kontaveita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!