Foto: AP/Scanpix/LETA

Bruklinas "Nets" bez latvieša Rodiona Kuruca sastāvā svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 114:120 savā laukumā piekāpās pašreizējiem līgas čempioniem Goldensteitas "Warriors".

Kurucs izlaida jau trešo spēli pēc kārtas, jo turpina atlabt no potītes savainojuma. Iepriekš gan tika prognozēts, ka trauma nav pārāk nopietna, tāpēc drīzumā latvietis varētu atgriezties laukumā.

"Nets" labā aizvadītajā mačā 25 punktus guva D'Andželo Rasels, bet 23 punktu sameta Kariss Leverts. Savukārt "Warriors" rindās ar 35 punktiem un jaunu tālmetienu rekordu izcēlās Stefans Karijs. Šajā sezonā Karijs visās septiņās spēlēs realizējis vismaz piecus tālmetienus, labojot Džordža Makklauda rekordu, ko viņš sasniedza 1995./1996. gada sezonā. Uzvarētājiem ar 34 punktiem izcēlās arī Kevins Durants.

"Manas komandas spēlētāji ir nepiekāpīgi, un viņi spēlēja ļoti neatlaidīgi. Fani noteikti priecājās redzēt, ka mēs tā vienkārši neatdevām uzvaru šai talantīgajai komandai," pēc zaudējuma teica "Nets" galvenais treneris Kenijs Atkinsons.

"Nets" šo sezonu iesākusi ar divām uzvarām sešās spēlēs, savukārt "Warriors" izcīnīja savu sesto uzvaru septiņos mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!