Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Itālijas futbola kluba "SS Lazio" autobuss, kurā komanda ieradās Marseļas stadionā uz UEFA Eiropas līgas trešās kārtas spēli ar vietējo "Olympique", apmētāts ar pudelēm, atklājis "Lazio" treneris Simone Indzagi.

Romas klubs šajā mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:1.

"Gribu norādīt, ka mums ierašanās "Orange Volodrome" stadionā bija ļoti nepatīkama — pār mūsu autobusu nolika vesels pudeļu lietus, bet mēs uz to atbildējām laukumā," Indzagi citē aģentūra AFP. "Šī bija liela spēle pret spēcīgu komandu, kas šoreiz neizrādījās tik stipra, bet tas šoreiz bija "Lazio" nopelns. "Olympique" šoreiz tikās ar spēcīgu pretinieku. Kad mēs zaudējam, atzīstam pretinieka pārsvaru, bet šoreiz "Lazio" bija labāks. Mūsu vārtsargam pat īsti nesanāca iesaistīties spēlē. Taču grupā vēl nekas nav skaidrs, vēl deviņi punktu izspēlējami, un "Eintracht" jau ir deviņi punkti. Mums ir uzmanīgi jāspēlē katrs nākamais mačs."

Marseļas "Olympique" galvenais treneris Rīdijs Garsija savukārt atzinis, ka šī komandai bijusi sliktākā spēle sezonā. ""Lazio" bija spēcīgāki, uzvarēja labākais," viņš teica pēc spēles. "Šī bija sliktākā Marseļas spēle šosezon — pazaudējām ritmu, asumu, pretiniekam daudz ko ļāvām. Mūsu uzbrukums bija bezzobains. Gandrīz izlidojām no Eiropas līgas, bet pagaidām mums ir vismaz matemātiskas izredzes, cīnīsimies ar pilnu atdevi. Vēl nezaudējam cerību."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!