Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien nepiedalīsies Bruklinas "Nets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers", vēsta "nypost.com".

Kurucs iepriekšējo maču pret Indiānas "Pacers" nepabeidza, jo savainoja potīti. Līdz tam latvietis bija guvis 12 punktus. Lai arī pats basketbolists sacīja, ka viņa trauma nav nopietna, tomēr viņam nākamajā spēlē nāksies palikt laukuma malā.

Tāpat "Nets" nevarēs palīdzēt savainotie Demārs Kerols un Treveons Greiems, bet sastāvā sagaidāma uzbrucēja Rondeja Holisa-Džefersona atgriešanās, savukārt pirmo maču šajā komandā aizvadīs saspēles vadītājs Šabazs Neipjērs.

Kurucs savu debijas sezonu NBA iesācis veiksmīgi, trīs spēlēs vidēji gūstot 8,7 punktus un izcīnot četras atlēkušās bumbas 14,3 minūtēs. Pagaidām nav arī zināms, kā Holisa-Džefersona atgriešanās sastāvā ietekmēs Kuruca spēles laiku.

"Nets" sezonu sākusi ar vienu uzvaru trīs spēlēs, bet "Cavaliers" komanda joprojām nav tikusi pie uzvarām. Pēc šīs spēles Bruklinas komanda aizvadīs izbraukuma spēles pret Ņūorleānas "Pelicans" un Goldensteitas "Warriors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!