Basketbola kluba "VEF Rīga" valde ir pieņēmusi lēmumu piemērot aizliegumu turpmāk apmeklēt komandas spēles BK "Ventspils" līdzjutējam Pēterim Neimanim, vēsta kluba mājas lapa.

"Pamatojoties uz 2018. gada 13. oktobrī notikušās "VEF Rīga" un "Ventspils" spēles izskaņā pieredzēto, basketbola kluba "VEF Rīga" valdē pieņemts lēmums aizliegt minētās spēles apmeklētājam Pēterim Neimanim turpmāk apmeklēt VEF spēles viņa neētiskās un agresīvās rīcības dēļ," teikts kluba paziņojumā.

Notikušajā incidentā pieredzētā rīcība no Pētera Neimaņa puses kaitē basketbola tēlam kopumā, rāda sliktu piemēru, kā arī jo īpaši nepiedienas personai, kas medijos atspoguļo basketbola norises, uzskata "VEF Rīga" vadība.

Uzvaru šajā "Olybet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas mačā ar 90:89 svinēja viesu komanda "Ventspils", kuras vairāki fani pēc beigu signāla agresīvi metās virsū vienam no spēles tiesnešiem Ingum Baumanim.

Par savu fanu izgājienu "Ventspils" nav sodīti, bet "VEF Rīga" par drošības nenodrošināšanu būs jāšķiras no 700 eiro, kā to paredz līgas reglaments.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!