Foto: F64

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā piektdien piedzīvoja aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas savā laukumā ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās kopvērtējuma līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Kulda šajā spēlē laukumā pavadīja 18 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā veica divus metienus pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

"Severstaļ" katrā no perioda ievadiem zaudēja pa vārtiem, nonākot iedzinējos ar 0:3. Mājiniekiem goda vārtus šajā mačā 52.minūtē iemeta Igors Geraškins.

Iepriekšējā mačā pārtrūka "Avtomobilist" iespaidīgā 18 uzvaru sērija, kas klubam liedza atkārtot KHL rekordu. Iepriekšējo sezonu ar 20 uzvarām pēc kārtas sāka tobrīd Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA.

Vēl vienā piektdienas mačā pie grūtas uzvaras tika Maskavas CSKA, kas viesos ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Soči" hokejistus. Uzvaras "bullīti" viesiem realizēja Antons Slepiševs.

Rietumu konferences vadībā ar 32 punktiem 20 ir CSKA, no kuras divus punktus atpaliek SKA, kas gan aizvadījusi par diviem mačiem mazāk. Tālāk ar 29 punktiem 18 cīņās ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet septīto vietu ar 18 punktiem 19 dueļos ieņem Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak". Uzreiz aiz pirmā astoņnieka ar 17 punktiem ir Rīgas "Dinamo" un uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kam 15 punkti 20 mačos, kamēr 11.vietā ar 14 punktiem 20 cīņās ir "Severstaļ".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 38 punkti 20 mačos, bet 29 punkti Boba Hārtlija trenētās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 19 punktiem 18 dueļos ir Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Ķīnas komanda Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!