Foto: F64
Latvijas klasiskā volejbola komanda "Limbaži/MSĢ" ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Baltijas volejbola "Credit24 Meistarlīgas" spēlē.

Limbažu volejbolisti pretinieku laukumā ar 2-3 (17:25, 25:15, 19:25, 25:22, 13:15) saspringtā cīņā atzina "TalTech" pārākumu.

Limbažu vienības labā 14 punktus guva Kristaps Šmits, 13 punktus pievienoja Ričards Lazdiņš, kamēr mājiniekiem ar 27 punktiem izcēlās Mihels Nūts, bet Ragnars Kalde guva desmit punktus.

Vēl ceturtdien savstarpējo maču Baltijas volejbola meistarlīgā aizvada "Parnu" un Tartu "Bigbank" komandas.

Kopvērtējumā vadībā ar 12 punktiem četrās spēlēs atrodas "RTU/Robežsardze", kam ar astoņiem punktiem seko "Daugavpils Universitāte" un Jēkabpils "Lūši", kamēr "Saaremaa", Tartu "Bigbank" un Tallinas "Selver" rēķinā ir seši punkti. Četri punkti ir "Parnu" kontā, bet pie trim punktiem tikusi "Rakvere". "TalTech" šobrīd ir divi punkti, bet pa vienam punktam ir "Limbaži/MSĢ" un "Biolars/Jelgava" vienībām.

Šosezon Baltijas volejbola meistarlīgā startē 11 komandas – piecas no Latvijas un sešas no Igaunijas, bet dalībnieku vidū nav Lietuvas klubu.

Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, astoņām labākajām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Pērn par Baltijas līgas čempioni kļuva Igaunijas vienība "Saaremaa", bet Jēkabpils "Lūši" pirmo reizi kluba vēsturē ieguva bronzu, pēc tam kļūstot arī par Latvijas čempioniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!