Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Maskavā pār Kaspara Daugaviņa pārstāvēto "Spartak" komandu uzteica savu spēlētāju pašatdevi un noskaņošanos, kas palīdzēja uzvarēt.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" rakstura cīņā uzvarēja ar 3:2 (2:0, 0:1, 1:1).

"Gribu saviem puišiem pateikties par teicamu pašatdevi. Tā bija galvenais, kas noteica šodienas mača iznākumu," Ankipānu citē portāls "allhockey.ru". "Mēs spēlējām pret ļoti labu un spēcīgu komandu, un, ja mēs nebūtu noskaņojušies spēlei un ja nebūtu pašatdeves, varējām arī zaudēt."

Pirms došanās trīs izbraukuma spēļu tūrē Rīgas "Dinamo" otrdien ar 0:1 piekāpās Habarovskas "Amur" komandai.

"Gribu apsveikt pretiniekus ar uzvaru. Kolēģis pieminēja pašatdevi šodienas spēlē – piekrītu, ka pretiniekiem tā bija, bet mums ne," saka Maskavas "Spartak" treneris Vadims Jpančincevs. "Par šo zaudējumu vainu uzņemos es, nespējām puišiem izskaidrot, kā spēlēt. No 0:2 ir grūti ieiet spēlē, īpaši ar tādu pretinieku, kas ļoti labi spēlē aizsardzībā, turklāt iziet uz pretuzbrukumiem. Zaudējums bija pelnīts. Visi gribam tikt viegli cauri, smuki iesist vārtus, kad ir brīži, kad jāuzņemas atbildība, kad jāguļas zem ripām, diemžēl, tā šodien nebija."

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs sestdien, 20. oktobrī, Podoļskā tiekoties ar "Vitjazj" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!