Foto: spartak.ru

Maskavas "Spartak" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pēc zaudējuma Sanktpēterburgas SKA Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien atzina, ka viņa pārstēvētajai komandai un arī pašam pietrūka veiksmes uzvaras vārtu gūšanā.

Kā ziņojām, Maskavas "Spartak" piekāpās SKA ar 2:3 pagarinājumā, un Daugaviņš piedalījās abu savas komandas vārtu guvumā.

"Mums uzvarai pietrūka vienu vārtu, vajadzēja iesist pagarinājumā, man pašam bija laba izdevība jau pirmajā maiņā," pēc mača atzina Daugaviņš. "Turklāt trešā perioda beigās neizturējām mazākumu. Hudāčeks malacis, kad bija vajadzīgs, "vilka" komandu. Šai spēlei bijām gatavojušies, tomēr divus mačus šosezon ar SKA jau esam aizvadījuši, zaudējuši. Zinājām, ko gaidīt. Bloķējām metienus, metāmies ripa ceļā, neļāvām pretiniekam mest pa vārtiem."

"Zinājām, ka mača beigās SKA būs bīstami. Īpaši uzmanījāmies no Hērslija, jo visi zina, ka viņam ir nenormāls metiens. Beigās tieši viņš arī guva vārtus. Teicami trāpīja," sarunā ar izdevumu "Sport Ekspress" atzīst latviešu uzbrucējs. "Mazāk par minūti bija palicis pagarinājumā, kad ielaidām vārtus. Ir vilšanās, jo spēlējām it kā labi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!