Foto: F64
Latvijas komanda "Rīga" piektdien piedzīvoja vēl vienu zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā viesos pret Čehovas "Ruskije Vitjazi".

Rīdzinieki kapitulēja ar rezultātu 3:4 (0:1, 2:2, 1:1), ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas un piekto pēdējos sešos mačos, kamēr pretinieki tika pie trešā panākuma pēc kārtas.

"Rīgas" sastāvā ar vārtu guvumiem izcēlās Patriks Zabusovs, Jegors Mateiko un Rūdolfs Polcs.

Lai arī pēc pirmās trešdaļas rezultāts vēstīja 1:0 mājinieku labā, "Rīga" otro periodu sāka cerīgi, gūstot divus vārtus un nonākot vadībā. Mača turpinājumā gan "Ruskije Vitjazi" atspēlējās un arī ieguva pārsvaru 3:2. Noslēdzošajā spēles nogrieznī, pateicoties Polca vārtiem, rezultāts atkal kļuva neizšķirts, taču mājinieki nepilnas piecas minūtes pirms spēles beigām izrāva uzvaru.

Abas komandas savstarpējo spēli aizvadīja jau ceturtdien, kad "Rīga" zaudēja ar rezultātu 1:6. Savukārt nākamās nedēļas sākumā rīdzinieki aizvadīs divus mačus pret Stupino "Kapitan" komandu.

Ar 14 spēlēs izcīnītiem 12 punktiem "Rīga" ieņem 14.vietu Rietumu konferencē, kur "Ruskije Vitjazi" ar 19 punktiem 18 cīņās ir septītā starp 17 komandām.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!