Foto: F64
Latvijas komanda "Rīga" ceturtdien cieta sagrāvi Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā viesos pret Čehovas "Ruskije Vitjazi".

Rīdzinieki kapitulēja ar rezultātu 1:6 (1:2, 0:4, 0:0), ciešot otro zaudējumu pēc kārtas un ceturto pēdējos piecos mačos, kamēr pretinieki tika pie otrā panākuma pēc kārtas.

"Rīgas" rindās vienīgos vārtus guva Jānis Švanenbergs, kuram asistēja Roberts Priževoits.

Latvijas klubs pēc pirmā perioda zaudēja ar 1:2, bet pagalam neveiksmīgs bija spēles otrais cēliens, kurā Niklāva Rauzas sargātajos vārtos ielidoja vēl četras ripas.

Piektdien rīdzinieki ar šo pašu pretinieku tiksies atkārtoti, bet nākamās nedēļas sākumā aizvadīs divus mačus pret Stupino "Kapitan" komandu.

Ar 13 spēlēs izcīnītiem 12 punktiem "Rīga" ieņem 13.vietu Rietumu konferencē, kur "Ruskije Vitjazi" ar 17 punktiem 17 cīņās ir septītā starp 17 komandām.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!