Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Filadelfijas "Flyers" komanda otrdien pirmajā mājas spēlē savā laukumā šosezon piedzīvoja graujošu zaudējumu, ar 2:8 (0:4, 1:1, 1:3) piekāpjoties Sanhosē "Sharks" vienībai Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā.

Jau pēc četrām nospēlētām minūtēm rezultāts bija 2:0 "Sharks" labā — ar 11 sekunžu intervālu "Flyers" vārtsargu Braienu Eliotu pārspēja Logans Kutūrs un Džo Pavelskis. Pēdējais spēles 13. minūtē guva vēl vienus vārtus, bet 4:0 panāca Evanders Keins.

"Flyers" galvenais treneris nesāka mainīt vārtsargu arī pēc tam, kad Keins otrā perioda vidū guva vel vienus vārtus. Neveiksmīgs Filadelfijas klubam bija arī trešais periods, kurā tika ielaisti vēl trīs vārti — rezultatīvi bija Tomass Hertls, Timo Meijers un Barklajs Gudrovs.

Vienīgos vārtus "Flyers" labā guva Šains Gostisbīhīrs un Veins Simondss.

Filadelfijas "Flyers" šis bija otrais zaudējums trīs spēlēs.

Tikmēr ar pirmo vārtu guvumu pēc atgriešanās NHL otrdien atzīmējās krievu zvaigzne Iļja Kovaļčuks. Tie palika vienīgie Losandželosas "Kings" vārti šai spēlē, kurā ar 2:1 uzvarēja Vinipegas "Jets", kam ar vārtu guvumu izcēlās Marks Šeifele un Kails Konors.

Vēl NHL regulārā čempionāta spēlēs otrdien Karolīnas "Hurricanes" ar 5:3 (3:1, 1:2, 1:0) pārspēja Vankūveras "Canucks", Kolambusas "Blue Jackets" ar 5:2 (2:0, 0:2, 3:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche", Kalgari "Flames" "sausā" apspēlēja Nešvilas "Prdators" — 3:0 (1:0, 1:0, 1:0).

Graujošu uzvaru otrdien izcīnīja arī Toronto "Maple Leafs", kas ar 7:4 (2:1, 3:2, 2:1) pārspēja Dalasas "Stars".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!