Foto: Zigismunds Zālmanis
Regbija kluba "Mītava" jaunie regbisti nedēļas nogalē Krievijas pilsētā Sočos piedalījās Sokolova piemiņas kausa izcīņa, ieņemot piekto vietu 16 komandu konkurencē.

Jelgavas komanda piedalījās 2006. gadā dzimušo jauniešu sacensībās. Pirmajā sacensību dienā Jelgavas regbisti guva uzvaru pār Donbasa komandu 40:5, ar 35:0 pieveica Omskas apgabala izlasi, bet ar 5:10 zaudēja Rostovas izlasei.

Otrajā sacensību dienā ceturtdaļfinālā ļoti smagā un emocionālā spēlē "Mītavai" zaudējumu papildlaikā 5:10 pret Sanktpēterburgas komandu. Turpmākajās divās spēlēs izcīnītas divas uzvaras, 15:0 pret Maskavas apgabala komandu "Dolgoprudnij" un otrajā spēlē pret "Leģion" no Maskavas apgabala (30:0).

RK "Mītava" komandas kodolu turnīrā veidoja jelgavnieki, bet bija arī palīgā divi spēlētāji no RFC "Livonia", trīs no "Miesnieki/Baldone" un viens no "RRK/Ovāls".

"Mērķi diemžēl neesam sasnieguši, vēlējāmies būt medaļniekos, bet palikām piektie. Abas divas zaudētās spēles varējām uzvarēt, bijām tam tuvi. Paldies citu komandu treneriem, kuri papildināja mūsu komandas sastāvu ar saviem spēlētājiem," pēc turnīra sacīja RK "Mītava" galvenais treneris Roberts Bondarenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!